Προϊοντα

Πόρτες Exclusive Νέας Γενιάς

Η νέα πρόταση της ELVIAL αλλάζει τα δεδομένα στις κύριες εισόδους, προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα θερμομόνωσης, στεγάνωσης και σχεδιαστικών λύσεων με βάθος διατομής μόνο 77mm.

Περισσότερα

Πόρτες Αλουμινίου

Τα θερμοδιακοπτόμενα ELVIAL multilock systems έχουν εξαιρετικές επιδόσεις στην υδροπίεση και ανεμοπίεση.

Περισσότερα

Πόρτες PVC

Τα συστήματα κύριας εισόδου της ALUPLAST παρέχουν ασφάλεια κατά της διάρρηξης και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα και τον θόρυβο, συνδυάζοντας ποιότητα και ανθεκτικότητα για μια ζωή.

Περισσότερα

Πόρτες Θωρακισμένες

Η θωρακισμένη πόρτα αποτελεί πρωταρχικά προστασία ενάντια σε οποιαδήποτε εισβολή. Σκοπός της, εκτός από την εμφάνιση που παίζει σημαντικό ρόλο, είναι η ασφάλεια που μας παρέχει. Η επιλογή μιας θωρακισμένης πόρτας εξαρτάται από ποικίλες παραμέτρους. Ο τύπος θωράκισης και η επιλογή της κλειδαριάς ανεβάζουν τον βαθμό προστασίας.

Περισσότερα

Κουφώματα Αλουμινίου Ανοιγόμενα

Τα νέα συστήματα της ELVIAL ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις για μέγιστη θερμομόνωση, ηχομόνωση, ασφάλεια και απόλυτη στεγάνωση. Ταυτόχρονα, δίνουν ελευθερία κινήσεων στον σύγχρονο αρχιτέκτονα με πληθώρα σχεδιαστικών επιλογών.

Περισσότερα

Κουφώματα Αλουμινίου Συρόμενα-Ανασυρόμενα

Με πιστοποιημένη αντίσταση στη διάρρηξη και εξαιρετικές επιδόσεις στην ανεμοπίεση, στην αεροπερατότητα και ιδιαίτερα στην υδατοστεγάνωση, τα θερμομονωτικά συρόμενα συστήματα της ELVIAL χαρακτηρίζονται από τις αυξημένες δυνατότητές τους στην κάλυψη όλων των πιθανών τυπολογιών κατασκευής συρομένων.

Περισσότερα

Κουφώματα PVC Ανοιγόμενα

Τα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων της ALUPLAST συνδυάζουν ιδανικά καινοτόμο τεχνολογία κουφωμάτων, design και ευχάριστη διαβίωση.

Περισσότερα

Κουφώματα PVC Επάλληλα-Συρόμενα

Τα συρόμενα συστήματα της ALUPLAST εγγυώνται ηλιόλουστα δωμάτια. και μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σας επιθυμίες διακόσμησης. Βάλτε τη δική σας προσωπική πινελιά σε ολόκληρο τον χώρο της κατοικίας σας και βιώστε μια νέα άνεση.

Περισσότερα

Παντζούρια

Τα συστήματα παντζουριών της ELVIAL και της ALUPLAST προσφέρουν μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα και ασφάλεια σε κάθε κατασκευαστική εφαρμογή συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Περισσότερα

Ρολά

Τα ρολά της ALUMINROLLS ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις σας για ηλιοπροστασία και αντιδιαρρηκτική ασφάλεια με λειτουργικότητα και άριστη ποιότητα.

Περισσότερα

Υαλοπετάσματα

Προσόψεις κτηρίων με εξαιρετική στεγάνωση, ηχομόνωση και θερμομόνωση και υψηλή αισθητική.

Περισσότερα

Βιομηχανικά Ρολά & Γκαραζόπορτες

H ΜETAL PLUS σάς προτείνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ασφάλεια του σπιτιού σας ή του βιομηχανικού σας χώρου, αναλαμβάνοντας την τοποθέτηση γκαραζόπορτας ή ρολού.

Περισσότερα