Η εταιρεια

Εταιρικό Προφίλ

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον κλάδο του κουφώματος από το 2002. Με συνεχώς αυξανόμενη παραγωγικότα και ζήλο για τη δουλειά, καταφέραμε να καταταχθεί η εταιρεία μας σε μία απο τις επώνυμες του κλάδου, με σημεία πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με σταθερά και αποφασιστικά βήματα και γνώμονα μόνο τον πελάτη κατορθώσαμε να αναπτύξουμε την METAL PLUS ενάντια στο κλίμα των καιρών. Η METAL PLUS βασίζει την ανάπτυξή της σε αξίες, όπως η αφομίωση των στελεχών της σε αυτήν, η συνολική ικανοποίηση του πελάτη, η ποιοτική παραγωγή βασισμένη στην τεχνογνωσία και τη χρήση πιστοποιημένων υλικών. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001, καθώς τα προϊόντα μας παράγονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και με σύγχρονο εξοπλισμό.


Ιστορία


METAL PLUS

H εταιρεία METAL PLUS ιδρύθηκε το 2002 από τον Δημήτριο Κωνσταντινίδη, με έδρα το Νεοχώρι του Νομού Σερρών. Το 2008, η διοίκηση της METAL PLUS αποφασίζει να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της και να εξοπλίσει τη μονάδα παραγωγής της με σύγχρονα μηχανήματα, παράγοντας συστήματα κουφωμάτων με τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Το ίδιο έτος, η εταιρεία πιστοποιείται με ISO 9001 : 2008 και εγκαινιάζει έναν νέο εκθεσιακό χώρο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους πελάτες της να γνωρίσουν από κοντά όλη τη γκάμα των προϊόντων.

Το 2012, έχοντας επιτύχει τον στόχο μας στην τοπική αγορά, αποφασίζουμε να επεκτείνουμε το όραμά μας και με κυριότερους συμμάχους το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας και τα ποιοτικά προϊόντα, δημιουργούμε ένα δίκτυο πωλήσεων στην ηπερωτική και νησιωτική Ελλάδα, καθώς και στο εξωτερικό.

  • 2016 - Συμμετοχή στη 2η διεθνή επιχειρηματική έκθεση Σερρών SER-EXPO 2016
  • 2012 - Δημιουργία δικτύου συνεργατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • 2008 - Πιστοποίηση ISO 9001 : 2008
  • 2008 - Εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου
  • 2008 - Εγκαίνια της μονάδας παραγωγής
  • 2002 - Ίδρυση της εταιρείας METAL PLUS από τον Δημήτριο Κωνσταντινίδη.

Σκοπός

Ποιοτική παραγωγή βασισμένη στην τεχνογνωσία και τη χρήση πιστοποιημένων υλικών & συνολική ικανοποίηση των πελατών μας.

Όραμα

Πρωτοπόρος εταιρεία στην τοποθέτηση κουφωμάτων & αρχιτεκτονικές λύσεις για άριστη ποιότητα και άνεση.


ΕΤΠΑΠιστοποιητικό ISO 9001 : 2008Συνεργάτες


aluplast
elvial
alumin rolls
thiral
verpan
biorol
gretsch unitas
siegenia
winkhaus
viomal
somfy